Εξασφαλίστε το τέλειο sorbet σοκολάτας ακολουθώντας τις παρακάτω προτάσεις:
💡 Συμβουλή Νο1
Το μυστικό βρίσκεται πάντα στην ποιότητα!
Κάντε την αρχή, επιλέγοντας υψηλής ποιότητας σοκολάτα που θα χαρίσει γεμάτη γεύση και δυνατά αρώματα.
Προτείνουμε τις βελγικές σοκολάτες κουβερτούρες Veliche™ Gourmet, που φημίζονται για τον πλούσιο χαρακτήρα των γευστικών τους προφίλ, την εξαιρετική συνοχή της υφής τους και την ευκολία στην επεξεργασία τους. Με υψηλή περιεκτικότητα σε βούτυρο κακάο αναδεικνύουν τη γεύση της σοκολάτας στο sorbet, καλύπτοντας την παγωμένη αίσθηση που οφείλεται στο νερό. Επιπλέον, η υψηλή κοκκομέτρηση των προϊόντων Veliche™, εξασφαλίζει άψογο, σταθερό και υπέροχα βελούδινο αποτέλεσμα στο sorbet, όπως και σε κάθε άλλη δημιουργία.
💧 Συμβουλή Νο2
Επιλέξτε νερό φίλτρου ή εμφιαλωμένο, για να τονίσετε τη γεύση και το άρωμα της σοκολάτας, που σε κάθε άλλη περίπτωση αποδυναμώνονται λόγω του χλωρίου και των αλάτων στο νερό.
💡 Συμβουλή Νο3
Επειδή η υφή κάνει τη διαφορά…στο τέλος της διαδικασίας, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ραβδομπλέντερ για καλύτερη ομογενοποίηση των υλικών.