Αρχική › Συνταγές › Γαλλικά Μπριός για Σάντουιτς

Γαλλικά Μπριός για Σάντουιτς

Υλικά


Brioche 50 KOMPLET 1.000 γρ.
Αλεύρι 70% Δυνατό1.000 γρ.
Νερό (αναλόγως το αλεύρι)± 800 γρ.
Μαγιά100 γρ.
Μαργαρίνη Μαλακή Ζαχ/κής Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA 300 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ με γάντζο για 3 λεπτά στην 1η και 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 24-25°C περίπου

Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά

Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 60-80 γρ., τους δίνουμε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 30 – 32°C

Σχετική Υγρασία: 65%

Χρόνος: 60-75 λεπτά

 

Αλείφουμε με αυγό πριν το ψήσιμο.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 200°C, Αερόθερμος φούρνος: 180°C

Χρόνος: 10-12 λεπτά