Αρχική › Συνταγές › Γαλλικά Μπριός για Σάντουιτς
Γαλλικά Μπριός για Σάντουιτς
Υλικά
Brioche 50 KOMPLET | 1.000 γρ. |
Αλεύρι 70% Δυνατό | 1.000 γρ. |
Νερό (αναλόγως το αλεύρι) | ± 800 γρ. |
Μαγιά | 100 γρ. |
Μαργαρίνη Μαλακή Ζαχ/κής Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA | 300 γρ. |

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ με γάντζο για 3 λεπτά στην 1η και 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-25°C περίπου
Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 60-80 γρ., τους δίνουμε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 30 – 32°C
Σχετική Υγρασία: 65%
Χρόνος: 60-75 λεπτά
Αλείφουμε με αυγό πριν το ψήσιμο.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 200°C, Αερόθερμος φούρνος: 180°C
Χρόνος: 10-12 λεπτά