Αρχική › Συνταγές › Εορταστικά Κωκ σε Διαφορετικές Γεύσεις

Εορταστικά Κωκ σε Διαφορετικές Γεύσεις

Υλικά


♦Για βαρύ σιρόπιασμα με Σιρόπι 27°
Duo Kapselmix BAKELS1.000 γρ.
Αυγά1.000 γρ.
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής300 γρ.
Ζάχαρη120 γρ.
Νερό120 γρ.
Ovalett BAKELS30 γρ.

♦Για μέτριο σιρόπιασμα με Σιρόπι 27°

Duo Kapselmix BAKELS1.600 γρ.
Αυγά1.000 γρ.
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής120 γρ.

 

♦Για ελαφρύ σιρόπιασμα με Σιρόπι 27°

Duo Kapselmix BAKELS1.600 γρ.
Αυγά1.000 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 8 – 10 λεπτά στην 3η ταχύτητα.

Ψήσιμο
Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 170 – 180°C, Ταμπανωτός φούρνος: 190°C
Χρόνος: Ατομικό: 10 – 12 λεπτά, Μεγάλο: 15 λεπτά

 

Βασική συνταγή για την Κρέμα

Νερό 1.000 γρ.
Crème Samba Deluxe KOMPLET450 γρ.
Fond Royale BAKELS150 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35,1% ELLE & VIRE 600 γρ.

 

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το νερό μαζί με την Crème Samba και το Fond Royale για 5 – 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 – 3 λεπτά.

 

Διαφορετικές γεύσεις: Σε κάθε 1 κιλό έτοιμης κρέμας, προσθέτουμε 1 από τις παρακάτω γεύσεις.

Γεύση ΒανίλιαDelipaste Βανίλια FABBRI20 γρ.
Γεύση ΣοκολάταΚουβερτούρα San Felipe 64% DAWN300 γρ.
 Κρέμα Γάλακτος Excellence 35,1% ELLE & VIRE300 γρ.
Γεύση Dulce de LecheDulce de Leche Pastelero MARDEL220 γρ.
Γεύση ΠραλίναDelipaste Nocciola Prali FABBRI110 γρ.
Γεύση ΜπισκότοDelipaste Biscotti FABBRI 70 γρ.
Γεύση ΦραγκοστάφυλοDelipaste Φραγκοστάφυλο FABBRI 80 γρ.
Γεύση ΦράουλαDelipaste Φράουλα FABBRI 110 γρ.
Γεύση ΚαπουτσίνοDelipaste Cappuccino FABBRI  60 γρ.