Αρχική › Συνταγές › Εορταστικά Κωκ σε Διαφορετικές Γεύσεις
Εορταστικά Κωκ σε Διαφορετικές Γεύσεις
Υλικά
♦Για βαρύ σιρόπιασμα με Σιρόπι 27° | |
Duo Kapselmix BAKELS | 1.000 γρ. |
Αυγά | 1.000 γρ. |
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 300 γρ. |
Ζάχαρη | 120 γρ. |
Νερό | 120 γρ. |
Ovalett BAKELS | 30 γρ. |

♦Για μέτριο σιρόπιασμα με Σιρόπι 27°
Duo Kapselmix BAKELS | 1.600 γρ. |
Αυγά | 1.000 γρ. |
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 120 γρ. |
♦Για ελαφρύ σιρόπιασμα με Σιρόπι 27°
Duo Kapselmix BAKELS | 1.600 γρ. |
Αυγά | 1.000 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 8 – 10 λεπτά στην 3η ταχύτητα.
Ψήσιμο
Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 170 – 180°C, Ταμπανωτός φούρνος: 190°C
Χρόνος: Ατομικό: 10 – 12 λεπτά, Μεγάλο: 15 λεπτά
Βασική συνταγή για την Κρέμα
Νερό | 1.000 γρ. |
Crème Samba Deluxe KOMPLET | 450 γρ. |
Fond Royale BAKELS | 150 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35,1% ELLE & VIRE | 600 γρ. |
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το νερό μαζί με την Crème Samba και το Fond Royale για 5 – 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 – 3 λεπτά.
Διαφορετικές γεύσεις: Σε κάθε 1 κιλό έτοιμης κρέμας, προσθέτουμε 1 από τις παρακάτω γεύσεις.
Γεύση Βανίλια | Delipaste Βανίλια FABBRI | 20 γρ. |
Γεύση Σοκολάτα | Κουβερτούρα San Felipe 64% DAWN | 300 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35,1% ELLE & VIRE | 300 γρ. | |
Γεύση Dulce de Leche | Dulce de Leche Pastelero MARDEL | 220 γρ. |
Γεύση Πραλίνα | Delipaste Nocciola Prali FABBRI | 110 γρ. |
Γεύση Μπισκότο | Delipaste Biscotti FABBRI | 70 γρ. |
Γεύση Φραγκοστάφυλο | Delipaste Φραγκοστάφυλο FABBRI | 80 γρ. |
Γεύση Φράουλα | Delipaste Φράουλα FABBRI | 110 γρ. |
Γεύση Καπουτσίνο | Delipaste Cappuccino FABBRI | 60 γρ. |