Αρχική › Συνταγές › Καϊμάκι με Delipaste Μαστίχα
Καϊμάκι με Delipaste Μαστίχα
Υλικά
Βάση παγωτού | 3.000 γρ. |
Νερό | 650 γρ. |
Σαλέπι | 28 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 200 γρ. |
Ξύλο Κανέλας Κεϋλάνης | 1 τμχ. |
Βούτυρο Fermente Special BEURALIA | 110 γρ. |
Delipaste Μαστίχα FABBRI | 210 γρ. |

Εκτέλεση: Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το Delipaste, για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Delipaste και ομογενοποιούμε.
Αναμειγνύουμε με τη βάση παγωτού και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
∆ιακόσµηση: Με Variegato Amarena Light FABBRI & καβουρντισμένο φιστίκι Αιγίνης.