Αρχική › Συνταγές › Καϊμάκι με Delipaste Μαστίχα

Καϊμάκι με Delipaste Μαστίχα

Υλικά


Βάση παγωτού3.000 γρ.
Νερό650 γρ.
Σαλέπι28 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 200 γρ.
Ξύλο Κανέλας Κεϋλάνης1 τμχ.
Βούτυρο Fermente Special BEURALIA 110 γρ.
Delipaste Μαστίχα FABBRI 210 γρ.

Εκτέλεση:  Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το Delipaste, για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Delipaste και ομογενοποιούμε.

Αναμειγνύουμε με τη βάση παγωτού και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

∆ιακόσµηση: Με Variegato Amarena Light FABBRI & καβουρντισμένο φιστίκι Αιγίνης.