Αρχική › Συνταγές › ΚΕΙΚ VEGAN ΣΟΚΟΛΑΤΑ με VEGA CAKE

ΚΕΙΚ VEGAN ΣΟΚΟΛΑΤΑ με VEGA CAKE

Υλικά


Vega Cake KOMPLET 1.000 γρ.
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο350 γρ.
Νερό500 γρ.
Κακάο85 γρ.
Ζάχαρη 80 γρ.

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα με φτερό.

Ψήσιµο:

Ψήσιμο για κέικ: 165-175° C σε αερόθερμο φούρνο/ 180-190° C σε ταμπανωτό φούρνο για 45 λεπτά για κέικ φόρμας 450 γρ.

Ψήσιμο για μάφιν: 180-190° C σε αερόθερμο φούρνο/ 200-210° C σε ταμπανωτό φούρνο για 20 λεπτά για φόρμα μάφιν 110 γρ.