Αρχική › Συνταγές › ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ με FERMENTE & CRÈME BEURRE
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ με FERMENTE & CRÈME BEURRE
Υλικά
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 5.800 γρ. |
Βούτυρο Fermente CANDIA | 1.500 γρ. |
Βούτυρο Crème Beurre CANDIA | 1.500 γρ. |
Άχνη Ζάχαρη | 1.000 γρ. |
Brandy 40° LUXARDO | 200 γρ. |
Αμύγδαλα | 1.700 γρ. |

Αφρατεύουμε στο μίξερ με το φτερό τα λιπαρά με την άχνη ζάχαρη και το κονιάκ.
Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο σε δύο στάδια. Ζυμώνουμε με το φτερό. Τέλος, προσθέτουμε τα αμύγδαλα ελαφρώς καβουρδισμένα (τα έχουμε ψήσει στους 150οC για 10 λεπτά).
Πλάθουμε κουραμπιέδες ή με σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε κουραμπιέδες σε λαμαρίνα, στην οποία έχουμε προηγουμένως στρώσει χαρτί ψησίματος.
Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 180°C
Χρόνος: 20 – 25 λεπτά
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Αφού κρυώσει το προϊόν, ψεκάζουμε με ανθόνερο και πασπαλίζουμε με μείγμα ζάχαρης άχνης και Sweet New Snow KOMPLET που δεν υγρασιάζει.