Αρχική › Συνταγές › ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ με FERMENTE SPECIAL & CRÈME BEURRE

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ με FERMENTE SPECIAL & CRÈME BEURRE

Υλικά


Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής5.800 γρ.
Βούτυρο Fermente Special ΒΕURALIA 1.500 γρ.
Βούτυρο Crème Beurre BEURALIA 1.500 γρ.
Άχνη Ζάχαρη1.000 γρ.
Αμύγδαλα1.700 γρ.

Αφρατεύουμε στο μίξερ με το φτερό τα λιπαρά με την άχνη ζάχαρη.

Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο σε δύο στάδια. Ζυμώνουμε με το φτερό. Τέλος, προσθέτουμε τα αμύγδαλα ελαφρώς καβουρδισμένα (τα έχουμε ψήσει στους 150οC για 10 λεπτά).

Με σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε κουραμπιέδες σε λαμαρίνα, στην οποία έχουμε προηγουμένως στρώσει χαρτί ψησίματος.

 

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 180°C

Χρόνος: 20 – 25 λεπτά

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Αφού κρυώσει το προϊόν, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και διακοσμούμε με Sweet New Snow KOMPLET που δεν υγρασιάζει.