Αρχική › Συνταγές › Κράκερ με Multiseed Bread Mix
Κράκερ με Multiseed Bread Mix
Υλικά
Multiseed Bread Mix BAKELS | 1.000 γρ. |
Aλεύρι 70% Δυνατό | 1.000 γρ. |
Μαγιά | 35 γρ. |
Νερό | 800 γρ. |
Baking Powder BAKELS | 35 γρ. |
Μαλακή Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK | 80 γρ. |

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
Για κράκερ 1,5 χιλ.: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1,5 χιλ. και το τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
Τρυπάμε τη ζύμη με σκατζόχοιρο ή με πηρούνι και τη διαιρούμε σε τετράγωνα κομμάτια 7 x 7 εκ.
Ψήσιµο με ατμό:
Θερμοκρασία: στους 160οC σε φούρνο αέρος ή στους 170οC σε ταμπανωτό φούρνο
Χρόνος: ± 40 λεπτά