Αρχική › Συνταγές › Κράκερ με Multiseed Bread Mix

Κράκερ με Multiseed Bread Mix

Υλικά


Multiseed Bread Mix BAKELS 1.000 γρ.
Aλεύρι 70% Δυνατό1.000 γρ.
Μαγιά35 γρ.
Νερό800 γρ.
Baking Powder BAKELS 35 γρ.
Μαλακή Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 80 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά

 

Για κράκερ 1,5 χιλ.: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1,5 χιλ. και το τοποθετούμε σε λαμαρίνα.

Τρυπάμε τη ζύμη με σκατζόχοιρο ή με πηρούνι και τη διαιρούμε σε τετράγωνα κομμάτια 7 x 7 εκ.

 

Ψήσιµο με ατμό:

Θερμοκρασία: στους 160οC σε φούρνο αέρος ή στους 170οC σε ταμπανωτό φούρνο

Χρόνος: ± 40 λεπτά