Αρχική › Συνταγές › Κριτσίνια Χαρουπιού με CAROB 50
Κριτσίνια Χαρουπιού με CAROB 50
Υλικά
Αλεύρι 70% Δυνατό | 600 γρ. |
Carob 50 | 400 γρ. |
Ηλιέλαιο | 200 γρ. |
Λευκό κρασί | 200 γρ. |
Super Rore DRAGSBAEK | 150 γρ. |
Ζάχαρη | 20 γρ. |
Μπέικιν Πάουντερ BAKELS | 30 γρ. |
Brandy 40° LUXARDO | 20 γρ. |
Μέλι | 20 γρ. |
Αλάτι | 15 γρ. |
Νερό | ± 200 γρ. |

Αναμειγνύουμε στο μίξερ με το φτερό στην 1η ταχύτητα τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, το λευκό κρασί, τη μαργαρίνη και το Brandy έως ότου γίνουν μια κρέμα,± 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το Carob 50, το μπέικιν πάουντερ και το νερό σταδιακά. Συνεχίζουμε την ανάμειξη σε μίξερ για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για περίπου 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική και εύπλαστη.
Κόβουμε σε επιθυμητά τεμάχια (συνήθως μικρά, 25 γρ.).
Ψήσιµο:
Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο, στους 165°C για 25 – 30 λεπτά ή σε ταμπανωτό στους 190°C για 25 – 30 λεπτά.