Αρχική › Συνταγές › Κριτσίνια Χαρουπιού με CAROB 50

Κριτσίνια Χαρουπιού με CAROB 50

Υλικά


Αλεύρι 70% Δυνατό600 γρ.
Carob 50 400 γρ.
Ηλιέλαιο200 γρ.
Λευκό κρασί200 γρ.
Super Rore DRAGSBAEK 150 γρ.
Ζάχαρη20 γρ.
Μπέικιν Πάουντερ BAKELS 30 γρ.
Brandy 40° LUXARDO 20 γρ.
Μέλι20 γρ.
Αλάτι15 γρ.
Νερό± 200 γρ.

Αναμειγνύουμε στο μίξερ με το φτερό στην 1η ταχύτητα τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, το λευκό κρασί, τη μαργαρίνη και το Brandy έως ότου γίνουν μια κρέμα,± 10 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το Carob 50, το μπέικιν πάουντερ και το νερό σταδιακά. Συνεχίζουμε την ανάμειξη σε μίξερ για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για περίπου 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική και εύπλαστη.

Κόβουμε σε επιθυμητά τεμάχια (συνήθως μικρά, 25 γρ.).

 

Ψήσιµο:
Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο, στους 165°C για 25 – 30 λεπτά ή σε ταμπανωτό στους 190°C για 25 – 30 λεπτά.