Αρχική › Συνταγές › ΚΡΙΤΣΙΝΙA με MULTISEED BREAD MIX
ΚΡΙΤΣΙΝΙA με MULTISEED BREAD MIX
Υλικά
MULTISEED BREAD MIX BAKELS | 400 γρ. |
Aλεύρι 70% Δυνατό | 600 γρ. |
Ηλιέλαιο | 250 γρ. |
Κρασί Λευκό | 300 γρ. |
Super Rore DRAGSBAEK (σε θερμ. δωματίου) | 150 γρ. |
Brandy 40° LUXARDO | 50 γρ. |
Ζάχαρη | 50 γρ. |
Μπέικιν Πάουντερ BAKELS | 20 γρ. |

Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, το λευκό κρασί, την
μαργαρίνη και το Brandy έως ότου γίνουν μια κρέμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το Multiseed Bread Mix και το μπέικιν
πάουντερ και ζυμώνουμε για 1 – 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 6-8 λεπτά στη 2η ταχύτητα έως ότου δέσει η ζύμη και γίνει εύπλαστη και ελαστική.
Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια (μικρά συνήθως – έως 25 γρ.)
Πλάθουμε σε κρίκους ή κλασικό κριτσίνι.
Ψήσιµο:
Θερμοκρασία: στους 170°C σε φούρνο αέρος ή στους 190°C σε ταμπανωτό φούρνο
Χρόνος: ± 15 – 17 λεπτά