Αρχική › Συνταγές › ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ με FERMENTE, CRÈME BEURRE & BUTTER GHEE
ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ με FERMENTE, CRÈME BEURRE & BUTTER GHEE
Υλικά
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 5.800 γρ. |
Βούτυρο Fermente CANDIA | 1.000 γρ. |
Βούτυρο Crème Beurre CANDIA | 1.000 γρ. |
Βούτυρο Butter Ghee CANDIA | 1.000 γρ. |
Άχνη Ζάχαρη | 1.000 γρ. |
Brandy 40° LUXARDO | 200 γρ. |
Αμύγδαλα | 1.700 γρ. |

Αφρατεύουμε στο μίξερ με το φτερό τα βούτυρα με την άχνη ζάχαρη και το κονιάκ.
Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο σε δύο στάδια. Ζυμώνουμε με το φτερό. Τέλος, προσθέτουμε τα αμύγδαλα ελαφρώς καβουρδισμένα (τα έχουμε ψήσει στους 150ο C για 10 λεπτά).
Πλάθουμε κουραμπιέδες ή με σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε κουραμπιέδες σε λαμαρίνα, στην οποία έχουμε προηγουμένως στρώσει χαρτί ψησίματος.
Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 180° C
Χρόνος: 20-25 λεπτά
Αφού κρυώσει το προϊόν, ψεκάζουμε προαιρετικά με ανθόνερο, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και διακοσμούμε με Sweet New Snow KOMPLET που δεν υγρασιάζει.