Αρχική › Συνταγές › Μαστιχωτές Μπάρες Δημητριακών
Μαστιχωτές Μπάρες Δημητριακών
Υλικά
Tosca Original Base BAKELS | 850 γρ. |
Βρώμη * | 300 γρ. |
Φιστίκι Αιγίνης * | 200 γρ. |
Σουσάμι * | 300 γρ. |
Ηλιόσπορος * | 300 γρ. |
Σταφίδα Σουλτανίνα | 200 γρ. |
Cranberries OCEAN SPRAY | 400 γρ. |

(*Για την κρύα μέθοδο προψήνουμε τους σπόρους για 10-15 λεπτά στους 190°C.)
Ζεσταίνουμε το Tosca Original Base σε ένα σκεύος μέχρι να μαλακώσει και να γίνει ρευστό, περίπου στους 90°C.
Περιχύνουμε με αυτό τους σπόρους και αναδεύουμε.
Απλώνουμε σε λαμαρίνα 60 x 20 εκ. περίπου 2.500 γρ. από το μείγμα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για μισή ώρα (κρύα μέθοδος) ή ψήνουμε 10-12 λεπτά στο φούρνο στους 190°C.