Αρχική › Συνταγές › Μηλόπιτα με Vega Cake

Μηλόπιτα με Vega Cake

Υλικά


Βάση κέικ
Γέμιση μήλου
Crumble

Για το crumble:

Vega Cake KOMPLET500 γρ.
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο100 γρ.
Κανέλα3 γρ.

 

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.

____

Για τη βάση κέικ:

Vega Cake KOMPLET1.000 γρ.
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο300 γρ.
Νερό450 γρ.

 

Μοντάρισμα:

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα με φτερό.

Στρώνουμε τη ζύμη σε πάχος 1 εκ. σε φόρμα της αρεσκείας μας. Προτείνουμε τη χάρτινη φόρμα ψησίματος SILUETT GOLD Στρογγυλή (200×45).

Πασπαλίζουμε τη βάση με αμύγδαλο φιλέ και γεμίζουμε τη φόρμα με Bakefruit Μήλο ψησίματος DAWN.

Στη συνέχεια απλώνουμε στην επιφάνεια καρύδια χοντροσπασμένα και σταφίδες.

Τέλος, απλώνουμε μια στρώση από έτοιμο crumble.

 

Ψήσιµο:

Ψήνουμε στους 170° C σε αερόθερμο φούρνο περίπου για 35 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.