Αρχική › Συνταγές › Μηλόπιτα με Vega Cake

Μηλόπιτα με Vega Cake

Υλικά


Βάση κέικ
Γέμιση μήλου
Crumble

Για το crumble:

Vega Cake KOMPLET 500 γρ.
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο 100 γρ.
Κανέλα 3 γρ.

 

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.

____

Για τη βάση κέικ:

Vega Cake KOMPLET 1.000 γρ.
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο 300 γρ.
Νερό 450 γρ.

 

Μοντάρισμα:

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα με φτερό.

Στρώνουμε τη ζύμη σε πάχος 1 εκ. σε φόρμα της αρεσκείας μας. Προτείνουμε τη χάρτινη φόρμα ψησίματος SILUETT GOLD Στρογγυλή (200×45).

Πασπαλίζουμε τη βάση με αμύγδαλο φιλέ και γεμίζουμε τη φόρμα με Bakefruit Μήλο ψησίματος DAWN.

Στη συνέχεια απλώνουμε στην επιφάνεια καρύδια χοντροσπασμένα και σταφίδες.

Τέλος, απλώνουμε μια στρώση από έτοιμο crumble.

 

Ψήσιµο:

Ψήνουμε στους 170° C σε αερόθερμο φούρνο περίπου για 35 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.