Αρχική › Συνταγές › Ξυλάκι Παγωτό Nonna με Επικάλυψη Amarena Nuts

Ξυλάκι Παγωτό Nonna με Επικάλυψη Amarena Nuts

Υλικά


Γέμιση Κρέμα Nonna
Επικάλυψη Amarena Nuts

Γέμιση Κρέμα Nonna:

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 600 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 150 γρ.
Integrattori Con Fibra FABBRI 40 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI 35 γρ.

 

Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ

με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.

 

Επικάλυψη Amarena Nuts:

Variegato Snackoloso Amarena Nuts FABBRI 1.000 γρ.
Λευκή Σοκολάτα 30 % XOCOFINE (λιωμένη)400 γρ.
Λάδι55 γρ.

 

Ανακατεύουμε τη λευκή σοκολάτα με το λάδι και ενώνουμε με το Snackoloso. Ομογενοποιούμε το μείγμα.

 

Μοντάρισμα

Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης για ξυλάκι με τη Γέμιση Κρέμα Nonna. Προαιρετικά, ως ενδιάμεση στρώση μπορούμε να βάλουμε μικρή ποσότητα από Variegato Snackoloso Amarena Nuts FABBRI.

Τοποθετούμε τα ξυλάκια παγωτό στην κατάψυξη ώστε να παγώσουν.

Τέλος, βουτάμε τα ξυλάκια παγωτό στην Επικάλυψη Amarena Nuts.