Αρχική › Συνταγές › Ξυλάκι Παγωτό Nonna με Επικάλυψη Amarena Nuts
Ξυλάκι Παγωτό Nonna με Επικάλυψη Amarena Nuts
Υλικά
Γέμιση Κρέμα Nonna | |
Επικάλυψη Amarena Nuts |

Γέμιση Κρέμα Nonna:
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 600 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 150 γρ. |
Integrattori Con Fibra FABBRI | 40 γρ. |
Delipaste Nonna FABBRI | 35 γρ. |
Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ
με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Επικάλυψη Amarena Nuts:
Variegato Snackoloso Amarena Nuts FABBRI | 1.000 γρ. |
Λευκή Σοκολάτα 30 % XOCOFINE (λιωμένη) | 400 γρ. |
Λάδι | 55 γρ. |
Ανακατεύουμε τη λευκή σοκολάτα με το λάδι και ενώνουμε με το Snackoloso. Ομογενοποιούμε το μείγμα.
Μοντάρισμα
Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης για ξυλάκι με τη Γέμιση Κρέμα Nonna. Προαιρετικά, ως ενδιάμεση στρώση μπορούμε να βάλουμε μικρή ποσότητα από Variegato Snackoloso Amarena Nuts FABBRI.
Τοποθετούμε τα ξυλάκια παγωτό στην κατάψυξη ώστε να παγώσουν.
Τέλος, βουτάμε τα ξυλάκια παγωτό στην Επικάλυψη Amarena Nuts.