Αρχική › Συνταγές › Παγωτίνια Tartuffo Νevia
- Συνταγή του μήνα
- Συνταγή για ακαταμάχητη Τούρτα Cheese Speculoos
- Reine des Mamans by Chef Pâtissier Philippe Depape
- ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ – Crêpes Suzette
- ΜΠΑΡΕΣ με NO ADDED SUGAR CAKE BASE
- Δροσιστική τούρτα Fika με Nappage Λεμόνι
- Παγωτό Soufflé au Chocolat
- SOURDOUGH TOAST 100: ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ
- ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
- Valentine’s Τούρτα Mara by Chef Pâtissier Philippe Depape
- Τάρτα με φράουλα & βατόμουρο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου
- Anais
- Chemin du bois
- Τούρτα Hageunau
- Τούρτα Σοκολάτα – Grand Marnier
- Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena
- Παξιμάδια Χαρουπιού
- ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
- Λαγάνα με Σουσάμι
- Τούρτα Saint Sylvestre
- Κέικ Φυτικών Ινών
- Τούρτα Παγωτό Γαλακτομπούρεκο με Delipaste Nonna
- Burger Brioche με Velvet
- Μαστιχωτές Μπάρες Δημητριακών
- Τούρτα Παρφέ Amarena
- Πασχαλινό Κουλούρι με Super Rore
- Παραδοσιακό Αργής Ωρίμανσης με Pane Maggia
- Amarena Crunch
- Βασιλόπιτα με Crème Cake Base Plain της DAWN
- Κορμός Addictif
- Παγωτό με Variegato Ginger Elderflower
- Ψωμί του Τοστ Chia Quinoa
- Σορμπέ Σοκολάτας
- Παγωτό “Μηλόπιτα”
- Λαγάνα με Σουσάμι με BÖCKER Vino
- Κορμός Saint Jean
- Crème Cake Βανίλιας & Σοκολάτας σε Φόρμες
- Τούρτα Παγωτό New York Cheesecake
- Παγωτό Blond Chocolate
- Κριτσίνια με Λιαστή Ντομάτα με Premium Pomodori-Kruste
- Ηπειρώτικο Καρβέλι με Golden Durum
- Μάθε τη Συνταγή
- Trends
- Πρεβιοτικά: Ο καλύτερος ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!
- Ζαχαροπλαστική σε παγωτό: η καινοτομία που θα γίνει trend
- Στην κορυφή των trends – η ποιότητα
- Βασιλόπιτα No Sugar
- Παγωτό χωρίς ζάχαρη!
- Παγωτά ‘Dolci del Mondo’
- Πανετόνε για όλους!
- Χειροποίητα Σοκολατάκια
- Παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί
- Παγωτό χωρίς ζάχαρη
- Πασχαλινή διακόσμηση στις δημιουργίες σας
- Με τη δύναμη του χαρουπιού!
- Σοκολάτα Παντού
- Ψωμί με φυσικό “άγριο” προζύμι
- Παγωτίνια – Μικρή δροσερή απόλαυση
- Φυσικές γεύσεις στο παγωτό
- Υγιεινή διατροφή on the go
- Οι γεύσεις της γιαγιάς έγιναν παγωτό
- Panettone
- Μεσογειακά σνακ με φυσικό προζύμι
- Παγωτά Vegan
- Η νέα τάση στο παγωτό είναι… το μαύρο χρώμα!
- Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια
- Γεύσεις Αγαπημένων Γλυκισμάτων σε Παγωτό
- Η Στέβια στη Διατροφή
- Φυσικά, Αγνά Προϊόντα για Ισορροπημένη Διατροφή & Ευεξία
- Eπιστημονικά ευρήματα: Πώς να ενισχύσουμε την πολυδιάστατη αντίληψη της γεύσης
- Eπιστημονικά ευρήματα υποστηρίζουν και συστήνουν την εξατομίκευση στο τρόφιμο για αύξηση των πωλήσεων
- Συνδυασμός διαφορετικών γλυκισμάτων στο παγωτό για μέγιστη απόλαυση
- Τα Κριτσίνια μπαίνουν σε κάθε σπίτι!
- Σημαντικά οφέλη από τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων
- Αλμυρά σνακς με την παρέα στο σπίτι, στο γραφείο & στο σχολείο
- Τώρα απίθανες γεύσεις παγωτού μπορούν να απολαμβάνουν όλοι! LACTOSE FREE – VEGAN ΟΚ – GLUTEN FREE
- Μοντέρνα Κρουασάν από τον MOF Nicolas Boussin
- Τόσο Απλά Λαχταριστά Καθημερινά Γλυκίσματα
- Λειτουργικά Ψωμιά & Ψωμιά με Αρχαϊκούς Σπόρους
- Γεύση Γκοφρέτας: Το Trend του 2015
- Γλυκά & Αλμυρά Σνακς με Ζύμη Μπριος
- ΚΕΙΚ- ΓΛΥΚΟ
- Καταναλωτικό Ενδιαφέρον για Γλυκά Φούρνου
- Γευστικές τάσεις στο παγωτό για το 2014
- Tips
Υλικά
Γέμιση Nevia με Κακάο | |
Επικάλυψη Κακάο |

Γέμιση Nevia με Κακάο
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 500 γρ. |
Nevia FABBRI | 350 γρ. |
Integrattori Con Fibra FABBRI | 35 γρ. |
Κακάο | 40 γρ. |
Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Γεμίζουμε σφαιρικές φόρμες σιλικόνης και καταψύχουμε.
Στη συνέχεια, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με κακάο που δεν υγρασιάζει.