Αρχική › Συνταγές › Παγωτίνια Tartuffo Νevia

Παγωτίνια Tartuffo Νevia

Υλικά


Γέμιση Nevia με Κακάο
Επικάλυψη Κακάο

Γέμιση Nevia με Κακάο

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35%

ELLE & VIRE

500 γρ.
Nevia FABBRI 350 γρ.
Integrattori Con Fibra FABBRI 35 γρ.
Κακάο 40 γρ.

 

Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.

Γεμίζουμε σφαιρικές φόρμες σιλικόνης και καταψύχουμε.

Στη συνέχεια, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με κακάο που δεν υγρασιάζει.