Αρχική › Συνταγές › ΠΑΓΩΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

ΠΑΓΩΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

Υλικά


Βάση παγωτού1.000 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI 65 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 30 γρ.

 

Εκτέλεση:  Αναµειγνύουµε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουµε στην παγωτοµηχανή.

ιακόσµηση: Απλώνουμε μια στρώση Κρύας Κρέμας*. Συνεχίζουμε με μια στρώση από ψημένα φύλλα Βηρυτού, βουτυρωμένα και σιροπιασμένα. Εναλλάσσουμε στρώσεις από παγωτό, φύλλα, κρέμα και φύλλα.

*Στρώση Κρύας Κρέμας

Νερό 500 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 400 γρ.
Σιρόπι 100 γρ.
Crème Samba KOMPLET 320 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI    35 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.