Αρχική › Συνταγές › ΠΑΓΩΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ
ΠΑΓΩΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ
Υλικά
Βάση παγωτού | 1.000 γρ. |
Delipaste Nonna FABBRI | 65 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 30 γρ. |

Εκτέλεση: Αναµειγνύουµε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουµε στην παγωτοµηχανή.
∆ιακόσµηση: Απλώνουμε μια στρώση Κρύας Κρέμας*. Συνεχίζουμε με μια στρώση από ψημένα φύλλα Βηρυτού, βουτυρωμένα και σιροπιασμένα. Εναλλάσσουμε στρώσεις από παγωτό, φύλλα, κρέμα και φύλλα.
*Στρώση Κρύας Κρέμας
Νερό | 500 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 400 γρ. |
Σιρόπι | 100 γρ. |
Crème Samba KOMPLET | 320 γρ. |
Delipaste Nonna FABBRI | 35 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.