Αρχική › Συνταγές › ΠΑΓΩΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

ΠΑΓΩΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

Υλικά


Βάση παγωτού1.000 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI 65 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 30 γρ.

 

Εκτέλεση:  Αναµειγνύουµε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουµε στην παγωτοµηχανή.

ιακόσµηση: Απλώνουμε μια στρώση Κρύας Κρέμας*. Συνεχίζουμε με μια στρώση από ψημένα φύλλα Βηρυτού, βουτυρωμένα και σιροπιασμένα. Εναλλάσσουμε στρώσεις από παγωτό, φύλλα, κρέμα και φύλλα.

*Στρώση Κρύας Κρέμας

Νερό500 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD400 γρ.
Σιρόπι100 γρ.
Crème Samba KOMPLET320 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI   35 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.