Αρχική › Συνταγές › ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

Υλικά


Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής1.500 γρ.
Ζάχαρη380 γρ.
Βούτυρο Crème Beurre CANDIA750 γρ.
Αυγά12 τεμ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE150γρ.
Αμμωνία30 γρ.
Μπέικιν Πάουντερ BAKELS30 γρ.
Apito Βανίλια BAKELS 6 γρ.

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και την ζάχαρη.

Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την βανίλια.

Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι, με την αμμωνία και το μπέικιν πάουντερ σε δύο στάδια.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία : 170°C

Χρόνος : 20 λεπτά