Αρχική › Συνταγές › ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
Υλικά
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 950 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA | 250 γρ. |
Βούτυρο Fermente Σπέσιαλ BEURALIA | 200 γρ. |
Ζάχαρη Άχνη | 230 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 70 γρ. |
Αυγά ολόκληρα | 4 τμχ. |
Baking Powder BAKELS | 10 γρ. |
Apito Πορτοκάλι BAKELS | 15 γρ. |

Χτυπάμε μαζί τα λιπαρά και τη ζάχαρη άχνη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Όταν αφρατέψει το μείγμα, προσθέτουμε σταδιακά, σε τρεις φάσεις, το αλεύρι ζαχαροπλαστικής, το Baking Powder και το Apito Πορτοκάλι.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 180ºC, Ταμπανωτός φούρνος: 200ºC
Χρόνος: ±20 λεπτά