Αρχική › Συνταγές › ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
Υλικά
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 950 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 250 γρ. |
Βούτυρο Fermente CANDIA | 200 γρ. |
Ζάχαρη Άχνη | 230 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 70 γρ. |
Αυγά ολόκληρα | 4 τμχ. |
Baking Powder BAKELS | 10 γρ. |
Apito Λεμόνι BAKELS | 15 γρ. |

Ανακατεύουμε τα λιπαρά με τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια προσθέτουμε την Κρέμα Γάλακτος 35%, τα αυγά και το Apito Λεμόνι.
Συνεχίζουμε το αφράτεμα και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι ζαχ/κης, το Μπέικιν Πάουντερ και την αμμωνία.
Ψήσιμο :
Θερμοκρασία: 180oC
Χρόνος: 20 – 25 λεπτά περίπου