Αρχική › Συνταγές › ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

Υλικά


Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής950 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA 250 γρ.
Βούτυρο Fermente Σπέσιαλ BEURALIA 200 γρ.
Ζάχαρη Άχνη230 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 70 γρ.
Αυγά ολόκληρα4 τμχ.
Baking Powder BAKELS 10 γρ.
Apito Πορτοκάλι BAKELS 15 γρ.

Χτυπάμε μαζί τα λιπαρά και τη ζάχαρη άχνη.

Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Όταν αφρατέψει το μείγμα, προσθέτουμε σταδιακά, σε τρεις φάσεις, το αλεύρι ζαχαροπλαστικής, το Baking Powder και το Apito Πορτοκάλι.

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία:  Αερόθερμος φούρνος: 180ºC, Ταμπανωτός φούρνος: 200ºC

Χρόνος: ±20 λεπτά