Αρχική › Συνταγές › ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

Υλικά


Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής950 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 250 γρ.
Βούτυρο Fermente CANDIA 200 γρ.
Ζάχαρη Άχνη230 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 70 γρ.
Αυγά ολόκληρα4 τμχ.
Baking Powder BAKELS 10 γρ.
Apito Λεμόνι BAKELS 15 γρ.

Ανακατεύουμε τα λιπαρά με τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια  προσθέτουμε την Κρέμα Γάλακτος 35%, τα αυγά και το Apito Λεμόνι.

Συνεχίζουμε το αφράτεμα και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι ζαχ/κης, το Μπέικιν Πάουντερ και την αμμωνία.

Ψήσιμο :

Θερμοκρασία: 180oC

Χρόνος: 20 – 25 λεπτά περίπου