Αρχική › Συνταγές › Σοκολατάκι Λευκής Σοκολάτας με Grand Marnier
Σοκολατάκι Λευκής Σοκολάτας με Grand Marnier
Υλικά
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 500 γρ. |
Dulce de Leche Pastelero MARDEL | 120 γρ. |
Λευκή Σοκολάτα 30% CÉMOI (λιωμένη) | 850 γρ. |
Grand Marnier 50° MARNIER LAPOSTOLLE | 50 γρ. |

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το Pastelero και ενσωματώνουμε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα και το Grand Marnier.
Κλείνουμε τα σοκολατάκια με στρωμένη Λευκή Σοκολάτα 30% CÉMOI. Αφήνουμε να κρυσταλλοποιηθούν και έπειτα ξεφορμάρουμε.