Αρχική › Συνταγές › Σοκολατάκι Λευκής Σοκολάτας με Grand Marnier

Σοκολατάκι Λευκής Σοκολάτας με Grand Marnier

Υλικά


Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE500 γρ.
Dulce de Leche Pastelero MARDEL120 γρ.
Λευκή Σοκολάτα 30% CÉMOI (λιωμένη)850 γρ.
Grand Marnier 50° MARNIER LAPOSTOLLE50 γρ.

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το Pastelero και ενσωματώνουμε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα και το Grand Marnier.

Κλείνουμε τα σοκολατάκια με στρωμένη Λευκή Σοκολάτα 30% CÉMOI. Αφήνουμε να κρυσταλλοποιηθούν και έπειτα ξεφορμάρουμε.