Αρχική › Συνταγές › Σορμπέ Σοκολάτας

Σορμπέ Σοκολάτας

Υλικά


Νερό1.000 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 300 γρ.
Γλυκόζη100 γρ.
Nevefrutta FABBRI 110 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα CEMOI 64% 420 γρ.

Αναµειγνύουµε το νερό (κατά προτίμηση εμφιαλωμένο), το ινβερτοζάχαρο, τη γλυκόζη και το πηκτικό και τα φέρνουμε όλα μαζί σε σημείο βρασμού. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα.
Αναδεύουμε καλά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια, αφήνουμε το μείγμα να ωριμάσει για 20 λεπτά. Τέλος, τοποθετούμε στην παγωτομηχανή. Καλή απόλαυση!