Αρχική › Συνταγές › Συνταγή για Παγωτό Baccio
Συνταγή για Παγωτό Baccio
Υλικά
Βάση Παγωτού6,5% ΛιπαράΓάλα 3,5% ELLE&VIRE | 6.430 γρ. |
Ζάχαρη | 1.465 γρ. |
Γάλα Σκόνη 1% | 360 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE&VIRE | 1.260 γρ. |
Πηκτικό Nevepann 50C FABBRI | 360 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο | 125 γρ |
ΣΥΝΟΛΟ | 10.000 γρ. |

Εκτέλεση
- Ρίχνουμε το γάλα, τη μισή ποσότητα ζάχαρης και το ινβερτοζάχαρο στον παστεριωτή.
- Αναμειγνύουμε το γάλα σκόνη, την υπόλοιπη ζάχαρη και το πηκτικό Nevepann 50C. Τα προσθέτουμε στον βραστήρα όταν η θερμοκρασία βρίσκεται στους 35-45°C.
- Τέλος, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κατά τη διάρκεια που η βάση μας ψύχεται στους 50°C.
Βάση Παγωτού
Βάση Παγωτού | 1.000 γρ. |
Delipaste τζιαντούγια FABBRI | 200 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE&VIRE | 150 γρ. |
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε τη βάση παγωτού με τα υπόλοιπα υλικά και το γάλα. Παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Διακοσμούμε με Variegato NUTTY Cereals ή με Variegato NUTTY Hazelnut Cream.