Αρχική › Συνταγές › Συνταγή για Παγωτό Baccio

Συνταγή για Παγωτό Baccio

Υλικά


Βάση Παγωτού6,5% Λιπαρά
Γάλα 3,5% ELLE&VIRE6.430 γρ.
Ζάχαρη1.465 γρ.
Γάλα Σκόνη 1%360 γρ.
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE&VIRE1.260 γρ.
Πηκτικό Nevepann 50C FABBRI360 γρ.
Ινβερτοζάχαρο125 γρ
ΣΥΝΟΛΟ10.000 γρ.

Εκτέλεση

  • Ρίχνουμε το γάλα, τη μισή ποσότητα ζάχαρης και το ινβερτοζάχαρο στον παστεριωτή.
  • Αναμειγνύουμε το γάλα σκόνη, την υπόλοιπη ζάχαρη και το πηκτικό Nevepann 50C. Τα προσθέτουμε στον βραστήρα όταν η θερμοκρασία βρίσκεται στους 35-45°C.
  • Τέλος, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κατά τη διάρκεια που η βάση μας ψύχεται στους 50°C.

 

Βάση Παγωτού

Βάση Παγωτού1.000 γρ.
Delipaste τζιαντούγια FABBRI200 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE&VIRE150 γρ.

Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε τη βάση παγωτού με τα υπόλοιπα υλικά και το γάλα. Παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

Διακοσμούμε με Variegato NUTTY Cereals ή με Variegato NUTTY Hazelnut Cream.