Αρχική › Συνταγές › Τάρτα Dulce de Leche
Τάρτα Dulce de Leche
Υλικά
Βάση ΤάρταςPâte Sucrèe KOMPLET | 1.000 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA (λιωμένο) | 250 γρ. |

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 1-2 λεπτά περίπου μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Φορμάρουμε 250 γρ. μείγματος σε Φόρμα Lotus Vario KOMPLET και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 175°C
Χρόνος: 15 λεπτά
Γέμιση Dulce de Leche Familiar:
Dulce de Leche Familiar MARDEL | 500 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 200 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος 35,1% ELLE & VIRE | 100 γρ. |
Fond Royal BAKELS | 40 γρ. |
Αλάτι | 1 γρ. |
Ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε το Fond Royal και το αλάτι. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος. Τέλος ενσωματώνουμε το Dulce de Leche Familiar.
Μοντάρισμα:
Αφού η τάρτα κρυώσει, γεμίζουμε με Γέμιση Dulce de Leche Familiar.