Αρχική › Συνταγές › Τάρτα Dulce de Leche

Τάρτα Dulce de Leche

Υλικά


Βάση Τάρτας
Pâte Sucrèe KOMPLET1.000 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA (λιωμένο) 250 γρ.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 1-2 λεπτά περίπου μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Φορμάρουμε 250 γρ. μείγματος σε Φόρμα Lotus Vario KOMPLET και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 175°C
Χρόνος: 15 λεπτά

 

Γέμιση Dulce de Leche Familiar:

Dulce de Leche Familiar MARDEL500 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE200 γρ.
Κρέμα Γάλακτος 35,1% ELLE & VIRE100 γρ.
Fond Royal BAKELS40 γρ.
Αλάτι1 γρ.

Ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε το Fond Royal και το αλάτι. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος. Τέλος ενσωματώνουμε το Dulce de Leche Familiar.

 

Μοντάρισμα:
Αφού η τάρτα κρυώσει, γεμίζουμε με Γέμιση Dulce de Leche Familiar.