Αρχική › Συνταγές › ΤΟΣΤ BRIOCHE με SONNET BRIOCHE 20

ΤΟΣΤ BRIOCHE με SONNET BRIOCHE 20

Υλικά


Αλεύρι τύπου 551.000 γρ.
Sonnet Brioche 20 SONNEVELD 200 γρ.
Νερό200 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 200 γρ.
Αυγά150 γρ.
Μαγιά60 γρ.
Ζάχαρη50 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA 150 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ με γάντζο για 3 λεπτά στην 1η και 6–8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης: ±27°C

Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά

 

Κόβουμε σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 500 γρ., μορφοποιούμε και τα τοποθετούμε σε φόρμες τοστ του ½  κιλού.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 35°C

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: 50-60 λεπτά

Ψήσιμο χωρίς ατμό:

Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 200°C, Αερόθερμος φούρνος: 180°C

Χρόνος: 30 λεπτά