Αρχική › Συνταγές › ΤΟΣΤ BRIOCHE με SONNET BRIOCHE 20
ΤΟΣΤ BRIOCHE με SONNET BRIOCHE 20
Υλικά
Αλεύρι τύπου 55 | 1.000 γρ. |
Sonnet Brioche 20 SONNEVELD | 200 γρ. |
Νερό | 200 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 200 γρ. |
Αυγά | 150 γρ. |
Μαγιά | 60 γρ. |
Ζάχαρη | 50 γρ. |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA | 150 γρ. |

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ με γάντζο για 3 λεπτά στην 1η και 6–8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ±27°C
Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά
Κόβουμε σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 500 γρ., μορφοποιούμε και τα τοποθετούμε σε φόρμες τοστ του ½ κιλού.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 35°C
Σχετική Υγρασία: 70%
Χρόνος: 50-60 λεπτά
Ψήσιμο χωρίς ατμό:
Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 200°C, Αερόθερμος φούρνος: 180°C
Χρόνος: 30 λεπτά