ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ – Crêpes Suzette
Υλικά
Τραγανή Στρώση | |
Παγωτό | |
Τραγανή Στρώση | |
Crème Suzette | |
Επικάλυψη Nutty Σοκολάτα |

Τραγανή Στρώση
Variegato Nutty FABBRI | 1.000 γρ. |
Delice Crispy Flakes DELUXE LINE | 250 γρ. |
Ζεσταίνουμε το Variegato Nutty στους 35ºC, συμπληρώνουμε το Delice και αναδεύουμε.
Crème Suzette
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 1.000 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 200 γρ. |
Nocciola Prali FABBRI | 200 γρ. |
Integrattori con Fibra FABBRI | 65 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.
Παγωτό
Βάση Παγωτού | 1.000 γρ. |
Variegato Nutty FABBRI | 200 γρ. |
Delipaste Gianduia FABBRI | 100 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 200 γρ. |
Grand Marnier 50°MARNIER LAPOSTOLLE | 45 γρ. |
Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Επικάλυψη Nutty Σοκολάτα
Variegato Nutty FABBRI | 1.000 γρ. |
Λάδι | 100 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα Γάλακτος 40% XOCOFINE | 100 γρ. |
Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος και την αναμειγνύουμε με το λάδι. Στη συνέχεια ζεσταίνουμε το Variegato Nutty στους 30ºC και ενώνουμε τα υλικά. Ομογενοποιούμε χρησιμοποιώντας ραβδομπλέντερ.
Χρησιμοποιούμε την επικάλυψη στους 30ºC.
Μοντάρισμα
Σε τσέρκι της αρεσκείας μας απλώνουμε μια λεπτή στρώση από το μείγμα Nutty & Delice. Στη συνέχεια απλώνουμε μια στρώση παγωτό. Συνεχίζουμε με μια ακόμα στρώση Crème Suzette.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να παγώσει η τούρτα.
Τέλος, επικαλύπτουμε με την Επικάλυψη Νutty Σοκολάτα.