Αρχική › Συνταγές › ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ – Crêpes Suzette

ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ – Crêpes Suzette

Υλικά


Τραγανή Στρώση
Παγωτό
Τραγανή Στρώση
Crème Suzette
Επικάλυψη Nutty Σοκολάτα

Τραγανή Στρώση

Variegato Nutty FABBRI1.000 γρ.
Delice Crispy Flakes DELUXE LINE250 γρ.

 

Ζεσταίνουμε το Variegato Nutty στους 35ºC, συμπληρώνουμε το Delice και αναδεύουμε.

 

Crème Suzette

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE1.000 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD200 γρ.
Nocciola Prali FABBRI200 γρ.
Integrattori con Fibra FABBRI65 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.

 

Παγωτό

Βάση Παγωτού1.000 γρ.
Variegato Nutty FABBRI200 γρ.
Delipaste Gianduia FABBRI100 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE200 γρ.
Grand Marnier 50°MARNIER LAPOSTOLLE45 γρ.

 

Εκτέλεση:  Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

 

Επικάλυψη Nutty Σοκολάτα

Variegato Nutty FABBRI1.000 γρ.
Λάδι100 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα Γάλακτος 40% XOCOFINE100 γρ.

 

Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος και την αναμειγνύουμε με το λάδι. Στη συνέχεια ζεσταίνουμε το Variegato Nutty στους 30ºC και ενώνουμε τα υλικά. Ομογενοποιούμε χρησιμοποιώντας ραβδομπλέντερ.

Χρησιμοποιούμε την επικάλυψη στους 30ºC.

 

Μοντάρισμα

Σε τσέρκι της αρεσκείας μας απλώνουμε μια λεπτή στρώση από το μείγμα Nutty & Delice. Στη συνέχεια απλώνουμε μια στρώση παγωτό. Συνεχίζουμε με μια ακόμα στρώση Crème Suzette.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να παγώσει η τούρτα.

Τέλος, επικαλύπτουμε με την Επικάλυψη Νutty Σοκολάτα.