ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ NEVIA MAX
Υλικά
Σύνθεση | |
Παντεσπάνι No Added Sugar | |
Γέμιση Nevia | |
Γέμιση Nevia με Κακάο | |
Επικάλυψη Nevia |

Παντεσπάνι No Added Sugar
No Added Sugar Cake Base DAWN 1.000 γρ.
Αυγά 600 γρ.
Λάδι 120 γρ.
Νερό 200 γρ.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα.
Απλώνουμε σε λαμαρίνα 40 x 60 εκ. (η ποσότητα είναι για 2 λαμαρίνες).
Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 190°C ή σε ταμπανωτό στους 210°C για 10 λεπτά.
Γέμιση Nevia
Κρέμα Γάλακτος Excellence
35% ELLE & VIRE 600 γρ.
Nevia FABBRI 300 γρ.
Integrattori con Fibra FABBRI 30 γρ.
Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Γέμιση Nevia με Κακάο
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 500 γρ.
Nevia FABBRI 350 γρ.
Integrattori Con Fibra FABBRI 35 γρ.
Κακάο 40 γρ.
Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Επικάλυψη Nevia
Κρέμα Γάλακτος Excellence
35% ELLE & VIRE 1.000 γρ.
Nevia FABBRI 350 γρ.
Φύλλα Ζελατίνης (μαλακωμένα) 18 γρ.
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 45-50°C και ομογενοποιούμε.
Μοντάρισμα
Σε τσέρκι τοποθετούμε ένα φύλλο Παντεσπάνι No Added Sugar.
Στη συνέχεια απλώνουμε μια στρώση από Γέμιση Nevia και μια στρώση από Γέμιση Nevia με Κακάο.
Τοποθετούμε την Τούρτα στην κατάψυξη ώστε να παγώσει. Τέλος, επικαλύπτουμε με την Επικάλυψη Nevia.