Αρχική › Συνταγές › ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ NEVIA MAX

ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ NEVIA MAX

Υλικά


Σύνθεση
Παντεσπάνι No Added Sugar
Γέμιση Nevia
Γέμιση Nevia με Κακάο
Επικάλυψη Nevia

Παντεσπάνι No Added Sugar

No Added Sugar Cake Base DAWN                                      1.000 γρ.

Αυγά                                                                                      600 γρ.

Λάδι                                                                                       120 γρ.

Νερό                                                                                      200 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα.

Απλώνουμε σε λαμαρίνα 40 x 60 εκ. (η ποσότητα είναι για 2 λαμαρίνες).

Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 190°C ή σε ταμπανωτό στους 210°C για 10 λεπτά.

 

Γέμιση Nevia

Κρέμα Γάλακτος Excellence
35% ELLE & VIRE                                               
600 γρ. 

Nevia FABBRI                                                       300 γρ.

Integrattori con Fibra FABBRI                             30 γρ.

 

Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.

 

Γέμιση Nevia με Κακάο

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE                             500 γρ.

Nevia FABBRI                                                                                 350 γρ.

Integrattori Con Fibra FABBRI                                                      35 γρ.

Κακάο                                                                                            40 γρ.

 

Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.

 

Επικάλυψη Nevia

Κρέμα Γάλακτος Excellence
35% ELLE & VIRE                                                                                   1.000 γρ.

Nevia FABBRI                                                                                        350 γρ.

Φύλλα Ζελατίνης (μαλακωμένα)                                                                18 γρ.

 

Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 45-50°C και ομογενοποιούμε.

 

Μοντάρισμα
Σε τσέρκι τοποθετούμε ένα φύλλο Παντεσπάνι No Added Sugar.

Στη συνέχεια απλώνουμε μια στρώση από Γέμιση Nevia και μια στρώση από Γέμιση Nevia με Κακάο.

Τοποθετούμε την Τούρτα στην κατάψυξη ώστε να παγώσει. Τέλος, επικαλύπτουμε με την Επικάλυψη Nevia.