Τούρτα Παγωτό Γαλακτομπούρεκο με Delipaste Nonna
Υλικά
Σύνθεση | |
Ψημένα Φύλλα Βηρυτού | |
Γέμιση Samba | |
Γέμιση Nonna | |
Βουτυρωμένα Φύλλα Βηρυτού |

Γέμιση Samba
Crème Samba Deluxe KOMPLET | 320 γρ. |
Νερό | 500 γρ. |
Σιρόπι | 100 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 400 γρ. |
Delipaste Nonna FABBRI | 35 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Γέμιση Nonna
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 1.000 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 300 γρ. |
Integrattori Con Fibra FABBRI | 60 γρ. |
Delipaste Nonna FABBRI | 100 γρ. |
Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Φωλιά/Σκέπασμα Φύλλα Βηρυτού
Φύλλα Βηρυτού για τη φωλιά | 8 τμχ. |
Φύλλα Βηρυτού για το κλείσιμο | 8 τμχ. |
Βούτυρο Fermente Special BEURALIA | 100 γρ. |
Σε τσέρκι της αρεσκείας μας δημιουργούμε μία φωλιά με 8 φύλλα Βηρυτού βουτυρωμένα. Στη συνέχεια τα ψήνουμε και τα σιροπιάζουμε με σιρόπι 33-35 γράδα. Για το κλείσιμο της φωλιάς χρησιμοποιούμε 8 φύλλα Βηρυτού βουτυρωμένα, στις διαστάσεις της φωλιάς. Ψήνουμε και σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι.
Μοντάρισμα
Στρώνουμε μέσα στη φωλιά την κρύα κρέμα Samba γαλακτομπούρεκου και από πάνω γαρνίρουμε με την αφρατεμένη γέμιση Nonna.
Κλείνουμε τη φωλιά με φύλλα Βηρυτού και διακοσμούμε με κανέλα και λίγη ζάχαρη άχνη.