Αρχική › Συνταγές › Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena
Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena
Υλικά
Σύνθεση | |
Τραγανή Βάση | |
Κρέμα Cheesecake | |
Επικάλυψη Nappage Amarena |

Τραγανή Βάση
Delice Crispy Flakes DELUXE LINE | 120 γρ. |
Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN | 300 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA | 180 γρ. |
Αναδεύουμε όλα τα υλικά μαζί, ώστε να ομογενοποιηθούν.
Φορμάρουμε σε φόρμα τάρτας.
Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 160-170°C για 20 λεπτά.
Κρέμα Cheesecake
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 600 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 130 γρ. |
New York Cheesecake FABBRI | 60 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 60 γρ. |
Integrattori con Fibra FABBRI | 35 γρ. |
Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Φορμάρουμε σε ημίσφαιρη φόρμα.
Καταψύχουμε.
Επικάλυψη Nappage Amarena
Nappage Amarena FABBRI | 1.000 γρ. |
Τζέλυ Belnap Φυσικό DAWN | 270 γρ. |
Νερό | 100 γρ. |
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 50 – 60οC.
Μοντάρισμα
Αφού παγώσει η σφαίρα από Κρέμα Cheescake, ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με Επικάλυψη Nappage Amarena.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε στο κέντρο της Τραγανής Βάσης.
Τέλος, διακοσμούμε περιμετρικά με Amarena 18/20 FABBRI.