Αρχική › Συνταγές › Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena

Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena

Υλικά


Σύνθεση
Τραγανή Βάση
Κρέμα Cheesecake
Επικάλυψη Nappage Amarena

Τραγανή Βάση

Delice Crispy Flakes DELUXE LINE120 γρ.
Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN300 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA180 γρ.

 

Αναδεύουμε όλα τα υλικά μαζί, ώστε να ομογενοποιηθούν.

Φορμάρουμε σε φόρμα τάρτας.

Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 160-170°C για 20 λεπτά.

 

Κρέμα Cheesecake

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE600 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD130 γρ.
New York Cheesecake FABBRI60 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE60 γρ.
Integrattori con Fibra FABBRI35 γρ.

 

Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.

Φορμάρουμε σε ημίσφαιρη φόρμα.

Καταψύχουμε.

 

Επικάλυψη Nappage Amarena

Nappage Amarena FABBRI1.000 γρ.
Τζέλυ Belnap Φυσικό DAWN270 γρ.
Νερό100 γρ.

 

Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 50 – 60οC.

 

Μοντάρισμα

Αφού παγώσει η σφαίρα από Κρέμα Cheescake, ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με Επικάλυψη Nappage Amarena.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε στο κέντρο της Τραγανής Βάσης.

Τέλος, διακοσμούμε περιμετρικά με Amarena 18/20 FABBRI.