Αρχική › Συνταγές › Συνταγή για ακαταμάχητη Τούρτα Cheese Speculoos

Συνταγή για ακαταμάχητη Τούρτα Cheese Speculoos

Υλικά


Τραγανή Βάση Speculoos
Μπαβαρουάζ Μόκα
Γέμιση Cream Cheese

Τραγανή Βάση Speculoos

Pâte Sucrée KOMPLET1.000 γρ.
Variegato Snackoloso Speculoos FABBRI300 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA120 γρ.
Αυγά2 τμχ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο ώστε να παγώσει.

Στη συνέχεια, ανοίγουμε φύλλο πάχους 3 χιλ.

Ψήνουμε στους 180ºC για 10 – 12 λεπτά.

 

Μπαβαρουάζ Μόκα

Novissime EUROVO150 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE300 γρ.
Delipaste Μόκα FABBRI55 γρ.
Fond Royale BAKELS80 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE

(ελαφρώς χτυπημένη)

600 γρ.

 

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το novissime και το Delipaste Μόκα στους 82ºC. Έπειτα, προσθέτουμε το Fond Royale και αναδεύουμε.

Αφαιρούμε από την εστία και όταν το μείγμα φτάσει στους 32ºC συμπληρώνουμε την ελαφρώς χτυπημένη κρέμα γάλακτος.

 

 

Γέμιση Cream Cheese

French Cream Cheese ELLE & VIRE500 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE120 γρ.
Ζάχαρη Άχνη40 γρ.
Fond Royale BAKELS120 γρ.
Νερό120 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE

(ελαφρώς χτυπημένη)

300 γρ.

 

Ζεσταίνουμε τo French Cream Cheese μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη άχνη.