Αρχική › Συνταγές › Συνταγή για ακαταμάχητη Τούρτα Cheese Speculoos
Συνταγή για ακαταμάχητη Τούρτα Cheese Speculoos
Υλικά
Τραγανή Βάση Speculoos | |
Μπαβαρουάζ Μόκα | |
Γέμιση Cream Cheese |

Τραγανή Βάση Speculoos
Pâte Sucrée KOMPLET | 1.000 γρ. |
Variegato Snackoloso Speculoos FABBRI | 300 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 120 γρ. |
Αυγά | 2 τμχ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο ώστε να παγώσει.
Στη συνέχεια, ανοίγουμε φύλλο πάχους 3 χιλ.
Ψήνουμε στους 180ºC για 10 – 12 λεπτά.
Μπαβαρουάζ Μόκα
Novissime EUROVO | 150 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 300 γρ. |
Delipaste Μόκα FABBRI | 55 γρ. |
Fond Royale BAKELS | 80 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE (ελαφρώς χτυπημένη) | 600 γρ. |
Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το novissime και το Delipaste Μόκα στους 82ºC. Έπειτα, προσθέτουμε το Fond Royale και αναδεύουμε.
Αφαιρούμε από την εστία και όταν το μείγμα φτάσει στους 32ºC συμπληρώνουμε την ελαφρώς χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
Γέμιση Cream Cheese
French Cream Cheese ELLE & VIRE | 500 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 120 γρ. |
Ζάχαρη Άχνη | 40 γρ. |
Fond Royale BAKELS | 120 γρ. |
Νερό | 120 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE (ελαφρώς χτυπημένη) | 300 γρ. |
Ζεσταίνουμε τo French Cream Cheese μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη άχνη.