Αρχική › Συνταγές › Τούρτα Παγωτό New York Cheesecake
Τούρτα Παγωτό New York Cheesecake
Υλικά
Pâte Sucrée KOMPLET | 1.000 γρ. |
Ζάχαρη | 200 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA | 600 γρ. |
Αλάτι | 3 γρ. |

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Απλώνουμε σε λαμαρίνα, σε πάχος 3 χιλ. και ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά περίπου.
Παγωτό New York Cheesecake
Βάση Παγωτού | 1.000 γρ. |
New York Cheesecake FABBRI | 80 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο ASR | 60 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 120 γρ. |
Ομογενοποιούμε και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Μοντάρισμα
Σε τσέρκι, τοποθετούμε μια στρώση Τραγανή Βάση. Στη συνέχεια, απλώνουμε μια στρώση παρασκευασμένο Παγωτό New York Cheesecake. Kαταψύχουμε και, τέλος, διακοσμούμε με αγριοκέρασα Amarena 18/20 FABBRI, στραγγισμένα από το σιρόπι.