Αρχική › Συνταγές › Τούρτα Παγωτό New York Cheesecake

Τούρτα Παγωτό New York Cheesecake

Υλικά


Pâte Sucrée KOMPLET 1.000 γρ.
Ζάχαρη200 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA 600 γρ.
Αλάτι3 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Απλώνουμε σε λαμαρίνα, σε πάχος 3 χιλ. και ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά περίπου.

 

Παγωτό New York Cheesecake

Βάση Παγωτού1.000 γρ.
New York Cheesecake FABBRI80 γρ.
Ινβερτοζάχαρο ASR60 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE120 γρ.

 

Ομογενοποιούμε και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

 

Μοντάρισμα
Σε τσέρκι, τοποθετούμε μια στρώση Τραγανή Βάση. Στη συνέχεια, απλώνουμε μια στρώση παρασκευασμένο Παγωτό New York Cheesecake. Kαταψύχουμε και, τέλος, διακοσμούμε με αγριοκέρασα Amarena 18/20 FABBRI, στραγγισμένα από το σιρόπι.