Αρχική › Συνταγές › Τρίγωνα Πανοράματος

Τρίγωνα Πανοράματος

Υλικά


Σύνθεση
Κρέμα Nonna
Φύλλα για Τρίγωνα κομμένα 36x25εκ.

Κρέμα Nonna

Γάλα 3,5% ELLE & VIRE                                                  1.000 γρ.

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE              300 γρ.

Κρόκος Αυγού Novissime EUROVO                                 200 γρ.

Delipaste Nonna FABBRI                                                100 γρ.

Hot Cream KOMPLET                                                       75 γρ.

Πηκτικό Nevepann 50C FABBRI                                      40 γρ.

Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA                                120 γρ.

Ζάχαρη                                                                            150 γρ.

 

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 800 γρ. γάλα, την κρέμα γάλακτος, και τη μισή ζάχαρη. Σε άλλο σκεύος ανακατεύουμε τα 200 γρ. γάλα, την υπόλοιπη ζάχαρη, τη Hot Cream, το Nevepann 50C και το Novissime. Όταν φτάσει σε σημείο βρασμού το 1ο μείγμα, προσθέτουμε το 2ο και τα βράζουμε όλα μαζί για 2-3 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζουμε το περιεχόμενο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε το βούτυρο 82% κομμένο σε μικρούς κύβους και το Delipaste Nonna. Αναδεύουμε με το φτερό στην 1η ταχύτητα για 5 λεπτά. Τέλος, αδειάζουμε σε λαμαρίνα και παγώνουμε σκεπασμένο σε μεμβράνη.