Τρίγωνα Πανοράματος
Υλικά
Σύνθεση | |
Κρέμα Nonna | |
Φύλλα για Τρίγωνα κομμένα 36x25εκ. |

Κρέμα Nonna
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 1.000 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 300 γρ.
Κρόκος Αυγού Novissime EUROVO 200 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI 100 γρ.
Hot Cream KOMPLET 75 γρ.
Πηκτικό Nevepann 50C FABBRI 40 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA 120 γρ.
Ζάχαρη 150 γρ.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 800 γρ. γάλα, την κρέμα γάλακτος, και τη μισή ζάχαρη. Σε άλλο σκεύος ανακατεύουμε τα 200 γρ. γάλα, την υπόλοιπη ζάχαρη, τη Hot Cream, το Nevepann 50C και το Novissime. Όταν φτάσει σε σημείο βρασμού το 1ο μείγμα, προσθέτουμε το 2ο και τα βράζουμε όλα μαζί για 2-3 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζουμε το περιεχόμενο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε το βούτυρο 82% κομμένο σε μικρούς κύβους και το Delipaste Nonna. Αναδεύουμε με το φτερό στην 1η ταχύτητα για 5 λεπτά. Τέλος, αδειάζουμε σε λαμαρίνα και παγώνουμε σκεπασμένο σε μεμβράνη.