ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΜΑΓΙΑΣ με CAROB 50
Υλικά
Αλεύρι 55 | 1.400 γρ. |
Carob 50 | 600 γρ. |
Αλάτι | 40 γρ. |
Βούτυρο Fermente BEURALIA | 200 γρ. |
Μαργαρίνη Rulle BP DRAGSBAEK | 600 γρ. |
Shortfat DRAGSBAEK | 200 γρ. |
Νερό | 500 γρ. |
Αυγά | 100 γρ. |
Μαγιά | 20 γρ. |
Μπέικιν Πάουντερ BAKELS | 20 γρ. |
Ζάχαρη | 150 γρ. |

Ζυμώνουμε τα λιπαρά, το αλεύρι και τα αυγά για 3 – 4 λεπτά. Προσθέτουμε μπέικιν πάουντερ, συνεχίζουμε το ζύμωμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε θρυμματισμένη μαγιά σε σημείο ώστε να έχουμε σπυρωτή υφή. Τέλος, συμπληρώνουμε το νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει το αλάτι και τη ζάχαρη.
Κόβουμε τη ζύμη στα επιθυμητά τεμάχια, στρογγυλοποιούμε και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Προσθέτουμε τη γέμιση.
Για τη Γέμιση
Φέτα | 1.000 γρ. |
Crème Bechamel KOMPLET | 100 γρ. |
Νερό | 100 γρ. |
Αυγά | 1 τμχ. |
Αναμειγνύουμε με το φτερό στο μίξερ τη φέτα με την Crème Bechamel και το αυγό για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά το νερό.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία : Ταμπανωτός φούρνος 190-200oC, Αερόθερμος φούρνος 170-180oC
Χρόνος : Μεγάλη τυρόπιτα 30 – 35 λεπτά, Τυροπιτάκια 15 – 20 λεπτά