Αρχική › Συνταγές › Χωνάκι Nonna Amarena
Χωνάκι Nonna Amarena
Υλικά
Χωνάκι βουτηγμένο σε Λευκή Σοκολάτα | |
Γέμιση Κρέμα Nonna | |
Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας | |
Διακόσμηση Amarena |

Γέμιση Κρέμα Nonna
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 600 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 120 γρ. |
Integrattori Con Fibra FABBRI | 40 γρ. |
Delipaste Nonna FABBRI | 35 γρ. |
Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας
Λευκή Σοκολάτα XOCOFINE 30% | 1.000 γρ. |
Σπορέλαιο | 180 γρ. |
Λιώνουμε τη σοκολάτα και προσθέτουμε το σπορέλαιο. Αναμειγνύουμε έως ότου ομογενοποιηθούν.
Θερμοκρασία χρήσης: 35˚C
Μοντάρισμα
Βουτάμε τα Χωνάκια Βάφλας Βουτύρου FRIMA στη σοκολάτα για μόνωση και αφήνουμε να παγώσουν. Στη συνέχεια τοποθετούμε σε κάθε χωνάκι ή κύπελλο Variegato Amarena FABBRI και γεμίζουμε με τη Γέμιση Κρέμα Nonna.
Παγώνουμε και επικαλύπτουμε την κορυφή με Λευκή Σοκολάτα Τέλος, διακοσμούμε με Amarena 18/20 FABBRI.