Αρχική › Συνταγές › Χωνάκι Nonna Amarena

Χωνάκι Nonna Amarena

Υλικά


Χωνάκι βουτηγμένο σε Λευκή Σοκολάτα
Γέμιση Κρέμα Nonna
Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας
Διακόσμηση Amarena

 Γέμιση Κρέμα Nonna

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 600 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 120 γρ.
Integrattori Con Fibra FABBRI 40 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI 35 γρ.

 

Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.

 

Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας

Λευκή Σοκολάτα XOCOFINE 30%           1.000 γρ.
Σπορέλαιο 180 γρ.

 

Λιώνουμε τη σοκολάτα και προσθέτουμε το σπορέλαιο. Αναμειγνύουμε έως ότου  ομογενοποιηθούν.

Θερμοκρασία χρήσης: 35˚C

 

Μοντάρισμα

Βουτάμε τα Χωνάκια Βάφλας Βουτύρου FRIMA στη σοκολάτα για μόνωση και αφήνουμε να παγώσουν. Στη συνέχεια τοποθετούμε σε κάθε χωνάκι ή κύπελλο  Variegato Amarena FABBRI και γεμίζουμε με τη Γέμιση Κρέμα Nonna.

Παγώνουμε και επικαλύπτουμε την κορυφή με Λευκή Σοκολάτα Τέλος, διακοσμούμε με Amarena 18/20 FABBRI.