ΧΩΝΑΚΙ PEANUTS
Υλικά
Γέμιση Pastelero | |
Γέμιση Κρέμα Peanuts | |
Επικάλυψη Peanuts |

Γέμιση Κρέμα Peanuts
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 300 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 130 γρ. |
Integrattori Con Fibra FABBRI | 45 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα Γάλακτος XOCOFINE 40% | 80 γρ. |
Delipaste Peanuts FABBRI | 80 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 300 γρ. |
Ζεσταίνουμε την πρώτη ποσότητα κρέμας γάλακτος, το ινβερτοζάχαρο και το Ιntegrattori Con Fibra. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαλακωμένη σοκολάτα και το Delipaste. Τέλος, συμπληρώνουμε και τη δεύτερη ποσότητα κρέμας γάλακτος και ομογενοποιούμε.
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 12 ώρες να ωριμάσει. Χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει.
Επικάλυψη Peanuts
Delipaste Peanuts FABBRI | 100 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα Γάλακτος XOCOFINE 40% | 1.000 γρ. |
Σπορέλαιο | 150 γρ. |
Λιώνουμε τη σοκολάτα και προσθέτουμε το Peanuts και το σπορέλαιο. Αναμειγνύουμε έως ότου ομογενοποιηθούν.
Θερμοκρασία χρήσης: 35˚C
Αναδεύουμε τα υλικά μαζί, ώστε να ομογενοποιηθούν. Απλώνουμε το μείγμα σε λαμαρίνα.
Κόβουμε με στρογγυλό κουπ-πατ σε μικρά δισκάκια.
Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 180°C για ±30 λεπτά.
Μοντάρισμα
Γεμίζουμε κάθε Χωνάκι Βάφλας Βουτύρου FRIMA με μικρή ποσότητα Dulce de Leche Pastelero MARDEL και κλείνουμε με Γέμιση Κρέμα Peanuts.
Καταψύχουμε.
Αφού παγώσουν τα χωνάκια, τα βουτάμε στην Επικάλυψη Peanuts.