Αρχική › Συνταγές › ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ με FERMENTE & BUTTER GHEE

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ με FERMENTE & BUTTER GHEE

Υλικά


Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής5.800 γρ.
Βούτυρο Fermente Special CANDIA 1.000 γρ.
Βούτυρο Butter Ghee CANDIA 2.000 γρ.
Άχνη Ζάχαρη1.000 γρ.
Brandy 40°LUXARDO 200 γρ.
Αμύγδαλα1.700 γρ.

Αφρατεύουμε στο μίξερ με το φτερό τα λιπαρά με την άχνη ζάχαρη.

Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο σε δύο στάδια. Ζυμώνουμε με το φτερό. Τέλος, προσθέτουμε τα αμύγδαλα ελαφρώς καβουρδισμένα (τα έχουμε ψήσει στους 150οC για 10 λεπτά).

Με σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε κουραμπιέδες σε λαμαρίνα, στην οποία έχουμε προηγουμένως στρώσει χαρτί ψησίματος.

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 180°C

Χρόνος: 20 – 25 λεπτά

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Αφού κρυώσει το προϊόν, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και διακοσμούμε με Sweet New Snow KOMPLET που δεν υγρασιάζει.