Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά:
Odenbake ODENSΕ | 1.000 γρ. |
Ζάχαρη | 110 γρ. |
Ψημένο φουντούκι θρυμματισμένο | 120 γρ. |
Ασπράδια Αυγών | 110 γρ. |
Apito Πορτοκάλι BAKELS | 10 γρ. |
Apito Λεμόνι BAKELS | 10 γρ. |
Εκτέλεση:
Αναδεύουμε απαλά όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα. Δίνουμε στρογγυλό σχήμα, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Αφήνουμε για 4 ώρες σε εξωτερικό χώρο ώστε να δημιουργηθεί κρούστα.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: 210°C σε αερόθερμο φούρνο
Χρόνος: 10 λεπτά