Apple Cinnamon Cake
Υλικά
Κεικ ΒανίλιαPremium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN FOODS | 1.000 γρ. |
Αυγά | 350 γρ. |
Λάδι | 300 γρ. |
Νερό | 225 γρ. |

Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain. Χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό.
Ψήσιμο: 170-180° C για 45 λεπτά για κέικ φόρμας 500 γρ. σε ταμπανωτό φούρνο.
Crumble Κανέλας
Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN FOODS | 500 γρ. |
Βούτυρο 82% BEURALIA | 125 γρ. |
Κανέλα | 25 γρ. |
Κάνουμε crumbles αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί.
Γέμιση Μήλου
Κύβοι Μήλου 10/10 DAWN FOODS | 500 γρ. |
Odenbake ODENSE | 400 γρ. |
Ζύμη για κέικ | 300 γρ. |
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Μοντάρισμα
Λαδώνουμε τη φόρμα και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Γεμίζουμε 400 γρ. με τη ζύμη για κέικ και σκεπάζουμε με γέμιση μήλου. Πασπαλίζουμε crumbles κανέλας.
Ψήνουμε σε φούρνο αερόθερμο στους 165° C και σε φούρνο ταμπανωτό στους 180° C για 45-50 λεπτά.
Αφού κρυώσει γλασάρουμε με μείγμα ζεστού ζελέ BELNAP FRUIBEL.
Διακοσμούμε με Baker’s Select Vanilla Glossy Icing DAWN FOODS.