Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά:
Premium Brioche Bun 100% PBP | 10.000 γρ. |
Μαγιά | 500 γρ. |
Νερό | ±4.200-4.500 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με σπιράλ για 3 λεπτά στην 1η και
6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ±26°C
Ξεκούραση Ζύμης: ±5 λεπτά
Μετά την ξεκούραση, κόβουμε σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 60-120 γρ. Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα ή σε φραντζολάκι και τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 33°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: ±60 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)
Αλείφουμε με αυγό πριν το ψήσιμο.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: 220-230°C
Χρόνος: ±9-15 λεπτά, ανάλογα το βάρος