Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brioche – Bun με Premium Brioche 100%

Share
Download PDF

Υλικά:

Premium Brioche Bun 100% PBP 10.000 γρ.
Μαγιά 500 γρ.
Νερό ±4.200-4.500 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με σπιράλ για 3 λεπτά στην 1η και

6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης: ±26°C

Ξεκούραση Ζύμης: ±5 λεπτά

 

Μετά την ξεκούραση, κόβουμε σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 60-120 γρ. Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα ή σε φραντζολάκι και τοποθετούμε σε λαμαρίνα.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: ±60 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)

 

Αλείφουμε με αυγό πριν το ψήσιμο.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: 220-230°C

Χρόνος: ±9-15 λεπτά, ανάλογα το βάρος

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.