Αρχική › Συνταγές › CARROT CAKE

CARROT CAKE

Υλικά


No Added Sugar Cake Base DAWN FOODS

No Added Sugar Cake Base DAWN FOODS                                  1.000 γρ.

Αυγά                                                                                               350 γρ.

Λάδι                                                                                                 300 γρ.

Νερό                                                                                               225 γρ.

Καρότο                                                                                            200 γρ.

Καρύδι (ψιλοκομμένο)                                                                      150 γρ.

Κανέλα                                                                                              6 γρ.

 

Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το No Added Sugar Cake Base. Χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό. Τέλος, προσθέτουμε το καρότο, το καρύδι και την κανέλα.

Αναμειγνύουμε με μία μαρίζ ή χτυπάμε για μισό λεπτό ακόμα.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: 165°C σε αερόθερμο φούρνο ή στους 170-180°C σε ταμπανωτό φούρνο

Χρόνος: 45 λεπτά για κέικ φόρμας 450 γρ.