CARROT CAKE
Υλικά
No Added Sugar Cake Base DAWN FOODS |
No Added Sugar Cake Base DAWN FOODS 1.000 γρ.
Αυγά 350 γρ.
Λάδι 300 γρ.
Νερό 225 γρ.
Καρότο 200 γρ.
Καρύδι (ψιλοκομμένο) 150 γρ.
Κανέλα 6 γρ.
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το No Added Sugar Cake Base. Χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό. Τέλος, προσθέτουμε το καρότο, το καρύδι και την κανέλα.
Αναμειγνύουμε με μία μαρίζ ή χτυπάμε για μισό λεπτό ακόμα.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: 165°C σε αερόθερμο φούρνο ή στους 170-180°C σε ταμπανωτό φούρνο
Χρόνος: 45 λεπτά για κέικ φόρμας 450 γρ.