Αρχική › Συνταγές › CHEESECAKE ΨΥΓΕΙΟΥ
CHEESECAKE ΨΥΓΕΙΟΥ
Υλικά
Βάση Pâte Sucrée | |
Μους Τυριού | |
Επικάλυψη / Διακόσμηση |

Βάση Pâte Sucrée
Pâte Sucrée KOMPLET | 1.000 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA | 500 γρ. |
Aλάτι | 3 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 4 – 5 λεπτά περίπου μέχρι η ζύμη να ομογενοποιηθεί.
Απλώνουμε στο τσέρκι, στο οποίο θα φορμάρουμε το γλυκό και ψήνουμε.
Πρόψηση : Θερμοκρασία : 180O C για 7 – 9 λεπτά
Μους Τυριού
French Cream Cheese ELLE & VIRE | 1.000 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 600 γρ. |
Ζάχαρη άχνη | 100 γρ. |
Fond Royale BAKELS | 60 γρ. |
Νερό | 60 γρ. |
Μαλακώνουμε το τυρί προσθέτοντας σταδιακά την κρέμα γάλακτος, ώστε να αποκτήσουμε αφράτη δομή. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το fond royale διαλυμένο στο νερό. Ομογενοποιούμε.
Έπειτα απλώνουμε το μους πάνω στην ψημένη βάση και τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσει.
Τέλος, επικαλύπτουμε με Delifruit Φραγκοστάφυλο ή Bατόμουρο της DAWN ή διακοσμούμε με φρούτα της αρεσκείας μας.