Αρχική › Συνταγές › CINNAMON ROLLS

CINNAMON ROLLS

Υλικά


New Jogofine 50 KOMPLET 1.000 γρ.
Αλεύρι 70 Δυνατό1.000 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA 400 γρ.
Μαγιά Νωπή100 γρ.
Αυγά300 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE ± 550 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το γάντζο ή σε ταχυζυμωτήριο για  4 λεπτά στην 1η και 12 λεπτά στη 2η ταχύτητα (ανάλογα με την ποσότητα της ζύμης).

Θερμοκρασία Ζύμης: 25°C περίπου

Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια 1.500 γρ.

Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά

Στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο παραλληλόγραμμο 60 x 30 εκ., πάχους 0,4 εκ. και στρώνουμε από πάνω 750 γρ. γέμιση Cinnamon Remonce BAKELS. Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε κάθετα σε τεμάχια πλάτους 5 εκ. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε πλαγιαστά (ώστε να φαίνεται η γέμιση) το ένα δίπλα στο άλλο, σε βουτυρωμένη λαμαρίνα  60 x 20 εκ.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 33οC

Υγρασία: 65%

Χρόνος: ±40 λεπτά

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 210°C, Αερόθερμος φούρνος: 180°C

Χρόνος: 15 λεπτά

Μετά το ψήσιμο αλείφουμε με λιωμένο Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA ή ζεστό Ζελέ Belnap DAWN (βράζουμε μαζί 1.000 γρ. Belnap + 1.000 γρ. Νερό) ή λευκό Fondant ARCTOS CREME.