Αρχική › Συνταγές › Crème Cake Βανίλιας & Σοκολάτας σε Φόρμες
Crème Cake Βανίλιας & Σοκολάτας σε Φόρμες
Υλικά
Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain ή Chocolate DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 350 γρ. |
Λάδι | 300 γρ. |
Νερό | 225 γρ. |

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain ή Chocolate. Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Γεμίζουμε παραλληλόγραμμες φόρμες κέικ 180 x 80 x 55 χιλ. Optima Terakota SILUETT με ±450 γρ. ζύμης.
Ψήσιµο
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 170 – 180°C, Αερόθερμος φούρνος: 165°C
Χρόνος: 45 λεπτά