Αρχική › Συνταγές › Crème Cake Βανίλιας & Σοκολάτας σε Φόρμες

Crème Cake Βανίλιας & Σοκολάτας σε Φόρμες

Υλικά


Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain ή Chocolate DAWN 1.000 γρ.
Αυγά350 γρ.
Λάδι300 γρ.
Νερό225 γρ.

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain ή Chocolate. Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Γεμίζουμε παραλληλόγραμμες φόρμες κέικ 180 x 80 x 55 χιλ. Optima Terakota SILUETT με ±450 γρ. ζύμης.

 

Ψήσιµο

Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 170 – 180°C, Αερόθερμος φούρνος: 165°C

Χρόνος: 45 λεπτά