Αρχική › Συνταγές › Κριτσίνια με Λιαστή Ντομάτα με Premium Pomodori-Kruste

Κριτσίνια με Λιαστή Ντομάτα με Premium Pomodori-Kruste

Υλικά


Premium Pomodori-Kruste PBP 1.500 γρ.
Αλεύρι 70 Δυνατό3.500 γρ.
Κρασί Αρετσίνωτο1.500 γρ.
Λάδι1.500 γρ.
Super Rore DRAGSBAEK (θερμ. δωματίου)500 γρ.
Brandy 40° LUXARDO 200 γρ.
Ζάχαρη200 γρ.
Μπέικιν Πάουντερ BAKELS 100 γρ.

Χτυπάμε με το φτερό στο μίξερ το κρασί, το λάδι, το brandy και τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Ενσωματώνουμε το Pomodori-Kruste, το αλεύρι και το μπέικιν παόυντερ.

Κόβουμε τη ζύμη στα επιθυμητά τεμάχια (προτεινόμενο βάρος 15 – 20 γρ.) και πλάθουμε κριτσίνια. Στη συνέχεια τα βουτάμε στο νερό και μετά στο ντεκόρ Premium Décor – Oriental PBP.

Ψήσιµο με ατμό:

Θερµοκρασία: 180°C σε αερόθερμο φούρνο ή 200°C σε ταμπανωτό φούρνο

Χρόνος: 25 – 30 λεπτά

Ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά.