Αρχική › Συνταγές › Κριτσίνια με Λιαστή Ντομάτα με Premium Pomodori-Kruste
Κριτσίνια με Λιαστή Ντομάτα με Premium Pomodori-Kruste
Υλικά
Premium Pomodori-Kruste PBP | 1.500 γρ. |
Αλεύρι 70 Δυνατό | 3.500 γρ. |
Κρασί Αρετσίνωτο | 1.500 γρ. |
Λάδι | 1.500 γρ. |
Super Rore DRAGSBAEK (θερμ. δωματίου) | 500 γρ. |
Brandy 40° LUXARDO | 200 γρ. |
Ζάχαρη | 200 γρ. |
Μπέικιν Πάουντερ BAKELS | 100 γρ. |

Χτυπάμε με το φτερό στο μίξερ το κρασί, το λάδι, το brandy και τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Ενσωματώνουμε το Pomodori-Kruste, το αλεύρι και το μπέικιν παόυντερ.
Κόβουμε τη ζύμη στα επιθυμητά τεμάχια (προτεινόμενο βάρος 15 – 20 γρ.) και πλάθουμε κριτσίνια. Στη συνέχεια τα βουτάμε στο νερό και μετά στο ντεκόρ Premium Décor – Oriental PBP.
Ψήσιµο με ατμό:
Θερµοκρασία: 180°C σε αερόθερμο φούρνο ή 200°C σε ταμπανωτό φούρνο
Χρόνος: 25 – 30 λεπτά
Ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά.