Αρχική › Συνταγές › Πασχαλινό Κουλούρι με Super Rore
Πασχαλινό Κουλούρι με Super Rore
Υλικά
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 1.000 γρ. |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK | 460 γρ. |
Βούτυρο Fermente Σπέσιαλ BEURALIA | 80 γρ. |
Ζάχαρη Άχνη | 320 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE & VIRE | 70 γρ. |
Αυγά ολόκληρα | 4 τμχ. |
Αμμωνία | 15 γρ. |
Apito Πορτοκάλι BAKELS | 10 γρ. |

Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και το Apito Πορτοκάλι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Όταν αφρατέψει το μείγμα, προσθέτουμε σταδιακά, σε τρεις φάσεις, το αλεύρι ζαχαροπλαστικής και την αμμωνία.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 180ºC
Ταμπανωτός φούρνος: 200ºC
Χρόνος: ±20 λεπτά