Αρχική › Συνταγές › Καθημερινό Χωριάτικο με BÖCKER VINO

Καθημερινό Χωριάτικο με BÖCKER VINO

Υλικά


Αλεύρι Κίτρινο Τύπου Μ8.000 γρ.
Αλεύρι 70 Δυνατό2.000 γρ.
BÖCKER Vino400 γρ.
Αλάτι200 γρ.
Μαγιά150 γρ.
Νερό± 6.500 γρ.

Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 3-4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 24-26° C
Διάρκεια Ξεκούρασης Ζύμης: 30-45 λεπτά σε αλευρωμένη λεκάνη

Τουμπάρουμε και κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια βάρους 450-500 γρ.
Πλάθουμε σε φραντζόλες και τοποθετούμε σε τελάρα ή πάσα.
Στόφα
Θερμοκρασία: 30°C
Σχετική Υγρασία: 70%
Χρόνος: 35 – 40 λεπτά (περίπου)

Ψήσιμο με ατμό
Θερμοκρασία: 230° C και αμέσως μειώνουμε στους 200° C .
Χρόνος: 40 – 45 λεπτά

Προαιρετικά ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά και συνεχίζουμε το ψήσιμο.