Αρχική › Συνταγές › Καθημερινό Χωριάτικο με BÖCKER VINO
Καθημερινό Χωριάτικο με BÖCKER VINO
Υλικά
Αλεύρι Κίτρινο Τύπου Μ | 8.000 γρ. |
Αλεύρι 70 Δυνατό | 2.000 γρ. |
BÖCKER Vino | 400 γρ. |
Αλάτι | 200 γρ. |
Μαγιά | 150 γρ. |
Νερό | ± 6.500 γρ. |

Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 3-4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-26° C
Διάρκεια Ξεκούρασης Ζύμης: 30-45 λεπτά σε αλευρωμένη λεκάνη
Τουμπάρουμε και κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια βάρους 450-500 γρ.
Πλάθουμε σε φραντζόλες και τοποθετούμε σε τελάρα ή πάσα.
Στόφα
Θερμοκρασία: 30°C
Σχετική Υγρασία: 70%
Χρόνος: 35 – 40 λεπτά (περίπου)
Ψήσιμο με ατμό
Θερμοκρασία: 230° C και αμέσως μειώνουμε στους 200° C .
Χρόνος: 40 – 45 λεπτά
Προαιρετικά ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά και συνεχίζουμε το ψήσιμο.