Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά:
Black Soft KOMPLET | 1.000 γρ. |
Λάδι | 450 γρ. |
Αυγά | 200 γρ. |
Νερό | 500 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για 3 – 4 λεπτά στην 2η ταχύτητα με το φτερό. Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες κέικ.
Θερμοκρασία ψησίματος: 170 – 180ΟC
Διάρκεια ψησίματος: 35 – 40 λεπτά