Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Sentas Cake Chocolate KOMPLET | 1.000 γρ. |
Λάδι | 400 γρ. |
Νερό | 500 γρ. |
Αναμειγνύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό και στη 2η ταχύτητα για 4 λεπτά.
Για κέικ: Γεμίζουμε χάρτινες φόρμες ψησίματος ορθογώνιες SILUETT με 450 – 460 γρ. ζύμης.
Για εφέ μαρμπρέ: Ετοιμάζουμε ζύμες με Sentas Cake και Sentas Cake Chocolate. Τοποθετούμε ίση ποσότητα από τις δυο ζύμες στις χάρτινες φόρμες. Με κουτάλι ανακατεύουμε απαλά, ώστε να δημιουργηθεί το επιθυμητό εφέ.
Ψήσιµο: Σε αερόθερμο φούρνο, 165 – 175ºC για 38 – 45 λεπτά
Για muffins: Γεμίζουμε Φορμάκια Τουλίπα SILUETT με 110-120 γρ. ζύμης.
Ψήσιµο: Σε αερόθερμο φούρνο, 185 – 195ºC για 18 – 25 λεπτά
Επικάλυψη
Ζεσταίνουμε το Cover Λευκό ή Cover Κακάο DAWN στους 35-45°C, ομογενοποιούμε και στη συνέχεια επικαλύπτουμε το κέικ, αφού έχει κρυώσει.