Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά:
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 1.000 γρ. |
Ovalett BAKELS | 33 γρ. |
Αυγά | 600 γρ. |
Νερό | 250 γρ. |
Ζάχαρη | 400 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το αλεύρι, για 10 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
Ψήσιµο:
Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 190ºC, Ταμπανωτός φούρνος: 210ºC.
Χρόνος: 10 λεπτά περίπου
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Το Ovalett τους καλοκαιρινούς μήνες διατηρείται στο ψυγείο.