Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Κωκ με Ovalett

Share
Download PDF

Υλικά:

Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 1.000 γρ.
Ovalett BAKELS 33 γρ.
Αυγά 600 γρ.
Νερό 250 γρ.
Ζάχαρη 400 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το αλεύρι, για 10 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με σπάτουλα.

 

Ψήσιµο:

Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 190ºC, Ταμπανωτός φούρνος: 210ºC.

Χρόνος: 10 λεπτά περίπου

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Το Ovalett τους καλοκαιρινούς μήνες διατηρείται στο ψυγείο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.