Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Κρέμα Καταλάνα
Crème Brûlée Bourbon Vanilla ELLE & VIRE | 1 λίτρο |
Kανέλα Κεϋλάνης σε σκόνη | ½ κουταλάκι του γλυκού |
Ξύσμα από 1 λάιμ |
1. Ζεστάνετε απαλά την Crème Brûlée μαζί με την κανέλα και το ξύσμα λάιμ μέχρι να αρχίσει να βράζει.
2. Ρίξτε το μείγμα σε πυρίμαχα ποτήρια και αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
3. Τοποθετήστε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2 ώρες.
4. Πριν το σερβίρισμα, καραμελώστε την Κρέμα Καταλάνα.
5. Διακοσμήστε με μαρέγκα, λεμόνι και κανέλα.