Αρχική › Συνταγές › ΛΑΓΑΝΑ με BÖCKER VINO

ΛΑΓΑΝΑ με BÖCKER VINO

Υλικά


Böcker Vino 1.000 γρ
Αλεύρι Κίτρινο2.000 γρ
Αλεύρι 55άρι5.000 γρ
Αλεύρι 70 Δυνατό3.000 γρ
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 200 γρ.
Μαγιά150 γρ.
Ζάχαρη200 γρ.
Αλάτι200 γρ.
Νερό±7.000 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης : ±26°C

Ξεκούραση Ζύμης : 45 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη

Κόβουμε στα επιθυμητά βάρη και σχηματοποιούμε σε μπάλες.

Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά. Έπειτα μορφοποιούμε σε λαγάνα και τρυπάμε με σκατζόχοιρο ή με λαδωμένα δάχτυλα.

Αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Αφήνουμε σε τελάρο ή λαμαρίνα στη στόφα για 20 λεπτά.

 

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία : 230°C

Χρόνος : 35 – 45 λεπτά (ανάλογα με το βάρος)

Ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά.