ΚΟΡΜΟΣ AMORE MIO
Υλικά
Παντεσπάνι Βανίλια | |
Μους Amorena | |
Κουλί Βύσσινο Amarena | |
Επικάλυψη Amarena |

Παντεσπάνι Βανίλια
Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 600 γρ. |
Λάδι | 150 γρ. |
Νερό | 200 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 4 λεπτά στην 3η ταχύτητα.
Ψήσιμο: Σε λαμαρίνα 40 x 60 εκ. σε αερόθερμο φούρνο στους 170οC ή σε ταμπανωτό στους 190οC για 15 λεπτά.
Μους Amorena
Fond Royale BAKELS | 150 γρ. |
Νερό (ζεστό) | 150 γρ. |
Delipaste Biscotti FABBRI | 120 γρ. |
Delipaste Βανίλια FABBRI | 20 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE (χτυπημένη) | 800 γρ. |
Crème Brûlée ELLE & VIRE | 200 γρ. |
Διαλύουμε το Fond Royale στο νερό και προσθέτουμε τα δυο Delipaste. Χτυπάμε μαζί την κρέμα γάλακτος με την Crème Brûlée, μέχρι να αφρατέψουν. Ενώνουμε τα δυο μείγματα και ομογενοποιούμε.
Κουλί Βύσσινο Amarena
Fond Royale BAKELS | 150 γρ. |
Νερό (ζεστό) | 150 γρ. |
Delifruit Βύσσινο DAWN | 1.000 γρ. |
Amarena FABBRI 18/20 | 250 γρ. |
Διαλύουμε το Fond στο νερό, προσθέτουμε το Βύσσινο και την Amarena και αναδεύουμε.
Επικάλυψη Amarena Glamour
Nappage Amarena FABBRI | 1.000 γρ. |
Τζέλυ Belnap DAWN | 270 γρ. |
Νερό | 100 γρ. |
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 50-60οC.
Χρησιμοποιούμε στους 35-45οC.
Μοντάρισμα
Σε Φόρμα για Κορμό DECORS & CREATIONS τοποθετούμε το Παντεσπάνι Βανίλια και απλώνουμε μια στρώση Μους Amorena. Στη συνέχεια, τοποθετούμε παγωμένο δίσκο Κουλί Βύσσινο Amarena. Σκεπάζουμε με ένα ακόμα φύλλο από Παντεσπάνι Βανίλια. Τέλος, κλείνουμε με το Μους Amorena και επικαλύπτουμε.