Αρχική › Συνταγές › ΚΟΡΜΟΣ AMORE MIO

ΚΟΡΜΟΣ AMORE MIO

Υλικά


Παντεσπάνι Βανίλια
Μους Amorena
Κουλί Βύσσινο Amarena
Επικάλυψη Amarena

Παντεσπάνι Βανίλια

Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN1.000 γρ.
Αυγά600 γρ.
Λάδι150 γρ.
Νερό200 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 4 λεπτά στην 3η ταχύτητα.

Ψήσιμο: Σε λαμαρίνα 40 x 60 εκ. σε αερόθερμο φούρνο στους 170οC ή σε ταμπανωτό στους 190οC για 15 λεπτά.

 

Μους Amorena

Fond Royale BAKELS150 γρ.
Νερό (ζεστό)150 γρ.
Delipaste Biscotti FABBRI120 γρ.
Delipaste Βανίλια FABBRI20 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE (χτυπημένη)800 γρ.
Crème Brûlée ELLE & VIRE200 γρ.

 

Διαλύουμε το Fond Royale στο νερό και προσθέτουμε τα δυο Delipaste. Χτυπάμε μαζί την κρέμα γάλακτος με την Crème Brûlée, μέχρι να αφρατέψουν. Ενώνουμε τα δυο μείγματα και ομογενοποιούμε.

 

Κουλί Βύσσινο Amarena

Fond Royale BAKELS150 γρ.
Νερό (ζεστό)150 γρ.
Delifruit Βύσσινο DAWN1.000 γρ.
Amarena FABBRI 18/20250 γρ.

 

Διαλύουμε το Fond στο νερό, προσθέτουμε το Βύσσινο και την Amarena και αναδεύουμε.

 

Επικάλυψη Amarena Glamour

Nappage Amarena FABBRI1.000 γρ.
Τζέλυ Belnap DAWN270 γρ.
Νερό100 γρ.

 

Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 50-60οC.

Χρησιμοποιούμε στους 35-45οC.

 

Μοντάρισμα

Σε Φόρμα για Κορμό DECORS & CREATIONS τοποθετούμε το Παντεσπάνι Βανίλια και απλώνουμε μια στρώση Μους Amorena. Στη συνέχεια, τοποθετούμε παγωμένο δίσκο Κουλί Βύσσινο Amarena. Σκεπάζουμε με ένα ακόμα φύλλο από  Παντεσπάνι Βανίλια. Τέλος, κλείνουμε με το Μους Amorena και επικαλύπτουμε.