Αρχική › Συνταγές › Muffins με Γέμιση Φρούτων

Muffins με Γέμιση Φρούτων

Υλικά


Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN 1.000 γρ.
Αλεύρι Ζαχ/κής100 γρ.
Αυγά350 γρ.
Λάδι300 γρ.
Νερό225 γρ.
Chunks Σοκολάτας DAWN 350 γρ.

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain και το αλεύρι. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Γεμίζουμε Φόρμες Τουλίπας SILUETT με ζύμη 125 γρ. έως τα ¾.

Με σακούλα ζαχαροπλαστικής τοποθετούμε στο κέντρο κάθε muffin μικρή ποσότητα (±35 γρ.) από Delifruit Κόκκινο Κεράσι, Φράουλα ή Bakefruit Μήλο DAWN.

 

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 190°C, Αερόθερμος φούρνος:  180°C

Χρόνος: 25 λεπτά